Loading color scheme

Zápis z TR z 12. 11. 2020

Telekonference trenérů 12. 11. 2020

Přítomní: Barbora Kratochvílová, Blanka D. Proboštová, Romana Tůmová, Martin Hudínek, Petr Jindra, David Černý, Pavel Stejskal, Petr Stejskal, Radek Kubeš, Šimon Krechler, Pavel Chromý

  • Příspěvky, 1. polovina: shrnutí jmen všech neplatičů. Byl společně vypracován návrh na to, jak postupovat s neplatiči. Ten bude předložen VV, kde ho přednesou Petr Jindra, David Černý a Petr Stejskal. Návrhy budou projednány a následně dojde k co nejrychlejšímu nabytí účinnosti (situaci je třeba dořešit ještě v listopadu). 
  • Aktuální situace: Zatím vypadá, že pokud začneme tak nejdříve v prosinci (čekání na verdikt vlády). Předložení návrhů na aktuální činnost, výzvy, aktivity pro děti, videa, tréninky pro dospělé. Trenéři představili své projekty na postup v nouzovém stavu, které mají v plánu se svými týmy, z nichž některé půjdou do oběhu. Petr Jindra zhodnotil schůzi rodičů.
  • RTC: Petr Jindra zhodnotil připravenost RTC u všech kategorií. Představil Jiřího Typla, který jako zaměstnanec Českého florbalu a zástupce sportovní rozovojové složky přijede pomoct na tréninky mládežnických kategorií. -> Z diskuze vyplynulo, že pro mladší žáky vytvoří RTC Petr Jindra – tak aby zapadal do koncepce klubu.
  • Připomenutí diskuzních kanálů (WhatsApp, Urgent pro rodiče + Google Disk) - Petr Jindra zaktualizoval data na google disku, které jsou teď všem trenérům k dispozici. Trenéři se také domluvili, že klubový instagram budou vytvářet společně. Přítomní souhlasili s aktivním vkládáním obsahu. 
  • Připomínky: Z diskuze vyplynulo, že se dokončují přípravy nové nástěnky.

Zpracoval D. Černý dne 12.11.2020