Loading color scheme

Zápis z TR z 12. 4. 2022

Zápis z mimořádného online jednání trenérské rady 12. 4. 2022

Přítomni: Petr Jindra, Radek Kubeš, Libor Tůma, Ondřej Bílý, Miloš Procházka, Šimon Krechler,Marta Krechlerová, Lukáš Vacuška

Omluveni: Blanka Proboštová, David Černý

 

1) RODIČE V EOS/FIS

Rodiče musí být registrovaní v EOSu i FISu kvůli pojištění.

Postupné kroky: 1. TRENÉŘI zjištění e-mailu a data narození rodičů, 2. MANAŽER založí profil v EOSu -> do e-mailu jim přijde zpráva s nutným proklikem, 3. TRENÉŘI připomenou nutnost rozkliknutí a vyplnění údajů, 4. MANAŽER potvrdí údaje a následně založí profil ve FISu -> tím se rodič stává členem klubu, 5. TRENÉŘI zaurgují případné nepotvrzení odkazu, 6. RODIČE uhradí poplatek čestného člena ve výši 100 Kč (následná kompenzace dle domluvy) -> proces hotový, na rodiče se vztahuje pojištění při cestách na utkání

Soupis registrovaných rodičů naleznete na soupisce Rodiče-řidiči v EOSu. V interní poznámce je uvedeno číslo účtu a RZ auta pro potřeby cestovních příkazů.

 

2) DOTAZNÍKY NA SPOLUPRÁCI

Nutno zdůraznit, že klíčový není rok narození dítěte, ale zaměstnání/zájmy rodičů. Slouží pro vytvoření ucelené tabulky, která poslouží jako propojovací klubový článek a možnost oslovení s konkrétní pomocí. Ne "s čím nám můžeš pomoci?", ale "podle tabulky děláš lesáka, mohl bys nám na besídku sehnat vánoční stromeček?"

Postup: rodiče budou osloveni na sezonním zakončení mládeže, PJ připraví elektronický formulář, papírové vytištěny v kanceláři

 

3) BRIGÁDA V RÁMCI TJ CENTROPEN - KURTY

Původní termín 16. zrušen předsedou TJ Václavem Šulerem, přesun na neurčito. Vysoká priorita akce!

 

4) EOS

Zjistit možnost odděleného zobrazování docházka (nominace, speciální akce, tréninky apod.) - alespoň barevně. 

 

5) VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ HUSOVA

Požadavek Libora Tůmy, Miloše Procházky a Radka Kubeše vyřeší Petr Jindra. Tréninkový rozpis k nalezení na homepage webu Florbalu Dačice. DŮLEŽITÉ INFO: Dámské toalety (umyté) slouží jako sklad vybavení. PŘÍSNÝ ZÁKAZ jejich využívání jako toalet. Na zodpovědnost mají trenéři, kteří budou místnost zamykat.

 

6) JARNÍ A LETNÍ AKCE

Prezentovány plánované akce (turnaje, soustředění, zakončení mládeže). Návrh na Florbalový MARATON. Postup: Zjistit zájem u dospělých, zda by se chtěli účastnit. Následně ve spolupráci s trenéry naplánovat harmonogram. L. Vacuška navrhl uspořádat později (nyní množství akcí).

 

7) DALŠÍ A PLÁN PŘÍŠTÍHO SETKÁNÍ

ÚKOL PRO TRENÉRY: do příští rady zjistit z aktuálního počtu hráčů budoucí početní stavy u své kategorie (tj. sečíst hráče, kteří zůstanou z letošní sezony, plus přičíst dojezdové hráče z kategorie níže)

Specifická situace pak bude u holek, zde jednání s Telčí o spolupráci na dívčí bázi. 

Příští setkání: středa 11. 5., 20.00 ONLINE