Loading color scheme

Zápis z TR z 24. 10. 2021

Zápis z online jednání trenérské rady ze dne 24. 10. 2021
Přítomni: Libor Tůma, Miloš Procházka, Radek Kubeš, Kryštof Kůs, Ondřej Bílý, Pavel Chromý, Pavel Stejskal, Petr Stejskal, Radovan Kubek, Šimon Krechler, Petr Jindra, Tomáš Píza, Vladimír Finda, Roman Sedlák
Omluveni: David Černý


1) AKTUÁLNÍ SITUACE

Přípravka – na tréninky chodí málo lidí (nyní zdravotní důvody), vybavení atd. spokojenost - jen snaha o větší zapojení rodičů v průběhu sezony
Žákyně – zatím spokojenost, cílem dle IRP rozšíření počtu holek na 14
Elévové – málo lidí na tréninku (naplánuje se schůzka s rodiči – ale nějaký atraktivní plán) – zjistit, proč kluci nechodí -> covid testy? trénink Dneska velí děti?
Mladší žáci – spojení s žákyněmi funguje dobře, ještě si to bude sedat výkonově -> apel na hlídání a uklízení pomůcek po brankářích!
Starší žáci – až na páteční časy tréninků spokojenost (napojit chronologicky)
Dorostenci – na schůzce s rodiči bylo řečeno, že toho mají ve škole hodně a moc je přetěžujeme, Třešť početně nefunguje. „Držáci“ pořád jezdí na všechno, druhá půlka lidí moc ne. Opět bude vhodné s hráči promluvit o smyslu 1. dorostenecké.
Junioři – Napojeni na ostatní kategorie, takže se příliš nejede podle RTC. Na zápasech závislost na dorostencích. Dobrá parta. Do budoucna chceme cpát hráče prosazovat do "áčka". -> jednání o řezu v A-týmu s trenérem "áčka" a preferenci mladých (generační obměna? na zvážení)
Ženy – samostatně fungující jednotka, nyní už i vysoký počet hráček (tři lajny), postupné zapracovávání mladých holek
B-tým – „béčkaři“ chodí primárně jen v pátek, snaha alespoň o úterní zapojení
A-tým – Do budoucna možná změna priorit na zapojení mladých - viz junioři

2) POVINNOSTI TRENÉRŮ A FUNGOVÁNÍ V RÁMCI EOSU

Úkol pro trenéry: Přečíst dokument o pozicích v klubu a plnit povinnosti podle toho (udělovány odměny na základě toho)! Podle Prahy fungujeme jako klub jednoho člověka, je třeba toto změnit a striktně dodržovat delegaci práci.

3) KLUBOVÁ KOMUNIKACE

Apel na zrušení různých komunikačních kanálů a fungování jen na EOSu. Proč? Jednotná komunikace napříč celým klubem, postupné zvyknutí si, financování programu, nedávání možností berliček hráčům k využívání jiných platforem. Takto to bude jasně dané.
Poznámky k EOSu od PJ – uzavírat docházku hned po tréninku; zakládat tréninky včas; dávat viditelný seznam účastníku všem; reagovat na nominace -> povinné pro všechny trenéry!

4) POŘADATELSKÁ SLUŽBA

Fungování, nápady, připomínky? Chybí dospělý hlavní pořadatel! Nutno řešit! PJ a Ondřej Bílý si sednou a pobaví se o tom. Řešení v podobě kvót v událostech.

5) COVID

Momentálně půlka "áčka" mužů v karanténě kvůli jednomu pozitivnímu dorostencovi. Teď je důležitý být striktní a hlídat to! Tréninky preventivně zrušeny (rozhodnutí VV), povoleny jen tréninky dospělých s důslednou kontrolou negativity. Bez toho NESMÍ BÝT HRÁČ NA TRÉNINK PŘIPUŠTĚN v pátek!

6) ZDRAVOTNÍ PROHLÍDKY

Aktuální info - stále chybí napříč kategoriemi, nutno dořešit aspoň do konce kalendářního roku. ÚKOL PRO TRENÉRY kategorií. Primárně nyní připomenout, že požadujeme alespoň nahlášení termínu prohlídky u lékaře. Být striktní. Zvlášť u dospělých, kde spoléhají na laxnost.

7) PŘÍŠTÍ SETKÁNÍ

neděle 28. 11., 20.00

Následně pak vánoční trenérský večírek, termín upřesníme příště. Bude pojat nejprve jako trenérská schůzka s programem a zápisem!