Loading color scheme

Zápis z TR z 25. 4. 2021

Zápis z telekonference trenérské rady ze dne 25. 4. 2021

Přítomní: Petr Jindra, Lukáš Vacuška, Petr Stejskal, Radek Kubeš, Šimon Krechler, Pavlína Ficová, David Černý, Pavel Stejskal, Miloš Procházka, Martin Hudínek, Barbora Kratochvílová, Kryštof Kůs

 

Body k projednání

1) Úpravy tréninků - V neděli budou chodit nově trénovat také ženy, a to od 9 do 10.30 (před áčkem mužů v Lipolci), jinak beze změn, které by nebyly předem dohodnuté. PJ zjistí možnosti trénování v Lipolci v letních měsících a zakoupí cyklozámky na kód (na branky a vstupní bránu).

2) Požadavky na tréninky (vybavení) – PJ vyzvedne ze skříně baseball set. Pro potřeby venkovních tréninků se koupí dvě malé branky (budou se dávat mezi dvě velké branky). Schváleno mimořádným výkonným výborem v sobotu.

3) Aktuální situace a připomínky k PJ – Představení skupin na WhatsAppu a vysvětlení jejich smyslu -> zpětná vazba od trenérů. Debata o soustředění -> zůstane ve stejné datum a na stejném místě (Světlá n/S, 4. až 9. července). 

4) Přihlašování soutěží pro novou sezónu – Primární řešení úvah o přihlášení 1. dorostenecké ligy. Rozbor názorů trenérů a jejich přednesení. Výsledek bude mj. záviset na pondělní konferenci s kolegy z Telče. Následně dojde k rozhodnutí, jak dále postupovat. Kompenzace z ČF toto rozhodnutí nijak neovlivní. 

5) Trenérské vzdělávání – Všichni trenéři mají dostatek kreditů na prodloužení licence (nikomu nepropadne ani letos, ani příští sezonu). Radovan Kubek si možná licenci udělá (bude osloven L. Vacuškou). Pavel Stejskal a Miloš Procházka budou přihlášení na školení licence B. Lukáš Vacuška a Kryštof Kůs mají splněnou teoretickou část licence D a čekají na praktické školení (zřejmě proběhne v Praze).

6) Příští setkání - S ohledem na mimořádnost aktuální situace se bude konat již 4. května (úterý) ve 20 hodin. Na programu budou maximálně dva body (proto takto operativně).

 

Pro TR zpracoval R. Kubeš 25. 4. 2021