Loading color scheme

Zápis z TR z 7. 4. 2021

Zápis z jednání trenérské rady z 7.4. 2021


Přítomni: Petr Jindra, Šimon Krechler, Lukáš Vacuška, Pavlína Ficová, Radek Kubeš, Martin Hudínek, Kryštof Kůs, Miloš Procházka, Pavel Stejskal, David Černý, Barbora Kratochvílová

1) Aktuální info k plánovanému webináři – čeká se na paní Krechlerovou, která má poslat bližší info o tom, na čem bude webinář postaven, konkrétnější info zatím není. Možnost zapojení i Pelhřimova na oplátku (poděkování za Z. Martínka). 

2) Situace od pondělí (restart tréninků) – nepočítá se s obnovením tréninků od prvního dne (viz rozhodnutí VV).

Možnosti:

1) tréninky venku i v hale (duhové hřiště či kluziště),

2) tréninky pouze v hale (trenéři ven nechtějí)

3) tréninky pouze venku

Dačické kluziště 300/hod - řešení, jak efektivně využít a zda vůbec. Cooldown/warmup mimo (finanční úspora), spojení více kategorií. -> Dlouhá debata o kluzišti, zda využívat, nebo ne. Tréninky by byly 1×, max. 2× týdně, zkusíme nejspíš snížit cenu a vyzkoušíme povrh, a pak se uvidí. Varianta i hřiště v Lipolci. (P. Jindra - zjištění podmínek)

 

3) Trenérské obsazení pro příští sezónu – všechno jak ve WA skupině pro trenéry, u stržů budu pomáhat Petr Novotný (jenom tréninky bez zápasů, zatím netřeba řešit D licenci - uvidíme, jak se osvědčí)

4) Klubový merch – trenéři se na to podívají a napíšou, který merch bude chtít, do příští schůzky (úkol pro všechny!)

5) Další schůzka bude určen operativně na základě vládních nařízení (Petr Jindra dá termín ostatním nejpozději 3 dny dopředu)

Za TR zapsal Radek Kubeš 7. 4. 2021